Λογιστικό γραφείο, επιχειρηματικός σχεδιασμός, σύμβουλοι επιχειρήσεων Αρχική σελίδαΑναζήτησηΕπικοινωνίαΠαρουσιάστηκε πρόβλημα στην ενημέρωση των τελευταίων νέων...

Παρακαλώ δοκιμάστε να κάνετε ανανέωση της σελίδας (refresh ή F5)


  • Το Bloomberg για τη συμφωνία Ελλάδας - πιστωτών
  • Αξιωματούχοι της κυβέρνησης και εκπρόσωποι των θεσμών ολοκλήρωσαν το βράδυ του Σαββάτου μία εβδομάδα συζητήσεων και ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών ενημέρωσε ότι επιτεύχθηκε τεχνική συμφωνία για την ολοκλήρωση της τέταρτης αξιολόγησης. Ενδεχομένως μάλιστα, να αρχίσει η συζήτηση για την ελάφρυνση του χρέους στο Eurogroup της 24ης Μαΐου, αναφέρεται σε δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg.
  • ΔΝΤ: Συνεχίζονται οι συνομιλίες για το χρέος
  • Την ικανοποίηση του για την επίτευξη τεχνικής σε ό,τι αφορά τη δ΄αξιολόγηση εκφράζει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Παράλληλα τονίζει ότι θα συνεχιστούν οι συνομιλίες για το ζήτημα της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους, καθώς μέχρι στιγμής υπάρχουν ακόμα ανοιχτές διαφορές ανάμεσα στους θεσμούς για το συγκεκριμένο θέμα.


  • Θ. Φωτίου: Στις 8.000 ευρώ το ατομικό εισόδημα για το επίδομα στέγασης
  • Στις 8.000 ευρώ «κλείδωσε» το ατομικό εισοδηματικό όριο, βάσει του οποίου θα καταβάλλεται επίδομα στέγασης από 1/1/2019, προκειμένου να καλύπτεται μέρος είτε του ενοικίου είτε της δόσης του στεγαστικού δανείου, όπως ανέφερε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου μετά από τη συνάντησή της με τους θεσμούς.


Παρουσιάστηκε πρόβλημα στην ενημέρωση των τελευταίων νέων...

Παρακαλώ δοκιμάστε να κάνετε ανανέωση της σελίδας (refresh ή F5)